Få mere ud af træningen og væsken med Resorb væskeerstatning

0

 

Hvis man ikke kender til væskeerstatning, kræver det måske lidt forklaring. Det er ikke fordi, du skal tage pulveret med væskeerstatning fra Resorb i stedet for vand, det skal opløses i vand – til gengæld forbedrer opløsningen så kroppens evne til at optage væske.

På den måde får du mere ud af den væske, du drikker, og samtidig giver Resorb også forskellige salte og mineraler, som er med til at give dig en større udholdenhed. Det er naturligvis godt, når man træner op til sådan noget som maraton eller andre udholdenhedssportsgrene, men det er godt generelt, at man kan give den gas til træning.

I øvrigt er det noget, mange sportsfolk bruger. Man kan eksempelvis tit se til Wimbledon, at der er flere forskellige væsker til spillerne, når de holder pause mellem partierne, og cykelrytterne i Tour de France drikker også ofte forskellige opløsninger eller blandinger i løbet af etaperne.

Det handler ikke kun om vand

Kroppens væskeindhold

Vand og væske generelt er essentielt for vores system. Vi kan ikke klare os specielt længe, hvis vi ikke får væske, og vand spiller en stor rolle i vores kroppe. De fleste har nok hørt, at vores kroppe består af cirka 60 procent vand, og så er det logisk nok, at vi er afhængige af vand.

Der er en tommelfingerregel, der hedder, at mennesker kan gå i 3 minutter uden luft, 3 dage uden vand og 3 uger uden mad. Den tommelfingerregel illustrerer fint, at vandet er meget vigtigt for os, og at kroppen nok skal finde en måde at håndtere en periode med lidt eller ingen mad, hvor det er langt sværere med vand eller væske.

Man skal også huske, at vand og væske ikke er det eneste, man har brug for. Man skal gerne have sukkerstoffer, salte, mineraler og mange andre ting, og de er inkluderet i Resorb, så man får et godt tilskud til sin træning.

Det er blandt andet også derfor, man siger, at saftevand faktisk er bedre end vand, hvis man kaster meget op eller har meget diarré, som kan være med til at dehydrere en. På den måde får man nemlig også lidt sukker og eventuelt også lidt mineraler og salte, som kroppen har brug for.

Smart på den eksotiske ferie

Eksotisk ferie

Væskeerstatningspulver som Resorb er ikke kun smart i forhold til træning. Det er også smart at have med på rejsen, hvis man rejser på en lidt mere eksotisk tur end til London eller Paris. I langt de fleste ferier er det relativt let at få fat i noget at spise og drikke – i hvert fald hvis man har pengene til det.

Det er straks sværere, hvis man har valgt en ferie, hvor man skal vandre gennem bjerge eller jungler. Vælger man at tage et sted hen, hvor det ikke er så let at komme i nærheden af drikkevand eller andet rent væske, kan det være smart med væskeerstatningspulver.

På den måde kan man få mere ud af den vand, man drikker, og man kan blive mere udholdende til den sidste del af vandreturen.

Del denne artikel

Leave A Reply