Om træningogvelvære.dk

Velkommen til trænings- og livsstilsmagasinet træningogvelvære.dk!

Her på siden kan du finde inspiration til en sund hverdag, og alt hvad dette indebærer. Sundhed er mange ting, det handler nemlig om alt fra kost og motion til velvære og livsstil. Uanset hvad der er sundt for dig, kan du finde med sikkerhed finde inspiration på træningogvelvære.dk.

Sundhed er vigtigt for os danskere, og vi bruger både tid, penge og ressourcer på at sikre os, at vi er sunde. Begrebet sundhed har dog over de sidste år bevæget sig enormt meget. Vores velvære og generelle balance i kroppen er nemlig blevet vigtigere, og vi sætter os selv og vores kæres helbred før alt andet.

Helse

Helse

I kategorien helse kan du læse om en bred vifte af forskellige emner inden for sundhed. Helse er et synonym på sundhed, og der findes et hav af forskellige helseprodukter, hvilket i den grad bevidner om den stigende årvågenhed inden for sundhed i alt hvad vi foretager os.

Helseprodukter findes som både tandpasta, naturmedicin, fødevarer, personlig pleje og non-food. Der er altså et kæmpe sortiment, som kan være svært at finde rundt i. I denne kategori får du derfor et indblik i de mange forskellige helseprodukter på markedet, og hvordan disse produkter kan gøre en forskel på din sundhed i hverdagen.

Livsstil

Livsstil

De fleste af os stræber efter en sund livsstil med en krop i balance. Når man ønsker en sund livsstil, er motivation og gåpåmod nogle af de mest betydningsfulde elementer. Det handler om at have rygrad, og kunne hanke op i sig selv, så man får den motion og den kost, man har brug for.

I kategorien livsstil kan du som læser lære mere om, hvordan du opnår en sund livsstil og samtidig få et indblik i, hvilke alternativer der er, hvis du for eksempel ikke har overskud eller tid til at få motioneret i en hektisk hverdag.

Løb

Løb

Løbetræning er en disciplin, der fylder meget hos mange. Rigtig mange bliver bidt af de ugentlige løbeture, og formår at gøre det til en hobby, hvor den største konkurrent er en selv. Der er høj fokus på personlige rekorder og det rette udstyr blandt de mennesker, der er blevet bidt af at løbe.

Løb kan dog også medføre skader og skavanker, samtidig med, at løbere kan have andre helbredsmæssige problemer, der modarbejder lysten og motivationen til at løbe. I denne kategori kan du derfor finde gode råd til løbeturene, eksempler på hjælpemidler til dig som løber samt en masse svar på de spørgsmål, du har, når du lige er gået i gang, og måske blevet bidt af, at løbe.

Velvære

Velvære

Den sidste kategori du kan dykke ned i her på siden, er velvære. Selvom den sunde livsstil ofte kommer af en masse motion og sund kost, opnår man sjældent velvære alene på baggrund af det. Det er nemlig også vigtigt, at man formår at forkæle sig selv og give sig selv lov til de ting, det gør glad.

En sund livsstil handler om at finde en balance mellem sved på panden og god velvære – det er nemlig først der, at man for alvor er i fuldstændig balance.